Hirdetések

Erasmus ösztöndíjak 2020-2021 Alapképzéses hallgatók számára – II. forduló

Eredmények:

https://psiedu.ubbcluj.ro/data/uploads/doc/erasmus-psiho/2021/rezultate_etapa-2.pdf

Olvass tovább

Erasmus ösztöndíjak 2020-2021 Alapképzéses hallgatók számára – II. forduló

A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok:  jelentkezési adatlap egyéni felelősségvállalási nyilatkozat  motivációs levél – az Erasmus programban folytatandó tanulmányok nyelvén (angol, francia, német stb.);  Curriculum Vitae – román vagy angol nyelven, Europass formátum;  hallgatói igazolás – a II

Olvass tovább

A BBTE költségvetésen kívüli alapjából rendkívüli szociális ösztöndíjban részesülő hallgatók névsora

A BBTE költségvetésen kívüli alapjából rendkívüli szociális ösztöndíjban részesülő hallgatók névsora:  Államilag támogatott hely: https://psiedu.ubbcluj.ro/data/uploads/doc/burse/2021/sem-ii/numar-matricol_beneficiari-buget-sem-ii-2020-2021.pdf Költségtérítésés hely: https://psiedu.ubbcluj.ro/data/uploads/doc/burse/2021/sem-ii/numar-matricol_beneficiari-taxa-sem-ii-2020-2021.pdf  Kérjük azokat a hallgatókat, akik most először részesülnek ösztöndíjban küldjék el elektronikus formában a számlakivonatukat (javasolt bankok:

Olvass tovább

Az ösztondíjas hallgatók végleges listája

ÖSZTÖNDÍJAK
2020-2021-es egyetemi tanév, 2. félév (Érdem, Tanulmányi, Szociális)

Kérjük azokat a hallgatókat, akik most először részesülnek ösztöndíjban küldjék el elektronikus formában a számlakivonatukat (javasolt bankok: BT, BRD, BCR, ING, Raiffeisen, CEC vagy OTP) a titkárság: ildiko.simon@ubbcluj.ro vagy pedig a social@ubbcluj.ro e-mail címre.

Az e-mailben elküldött banki dokumentumon kötelező feltüntetni a következőket: a kar neve, a szak, évfolyam, a személyi szám (CNP), a leánykori név (amennyiben változott), az ösztöndíj típusa és a kitöltés időpontja.

Mindazon hallgatók akik az elmúlt félévekben már részesültek ösztöndíjban, megkérjük, hogy e-mailben értesítsék a titkárságot arról, hogy utoljára pontosan melyik tanévben, milyen félévben és milyen típusú ösztöndíjban részesültek.

Olvass tovább

ERASMUS+ 2021 hallgatói szakgyakorlati ösztöndíjak

Az Erasmus+ iroda és az AIESEC Cluj-Napoca 2021 nyári szakgyakorlati ösztöndíjat szervez az alapképzéses 1 és 2 éves valamint mesteri 1 éves hallgatók számára.
A kiválasztás a jelentkezési dosszié alapján történő angol nyelvű interjúból áll, először az Erasmus+ iroda és az AIESEC Cluj-Napoca képviselőiből álló bizottsággal, majd a kiválasztott szervezet/vállalat képviselőivel.
A jelentkezési dossziét pdf formátumban kell elküldeni a oana.cozmuta@ubbcluj.ro e-mail címre.
Beküldési határidő: 2021 április 7, 13:00 óra.

[…]

Olvass tovább

MAKOVECZ HALLGATÓI ÖSZTÖNDÍJPROGRAM 2021 – KUTATÁSI ÉS NYÁRI SZAKMAIGYAKORLAT-MOBILITÁSOK

Az idén a Makovecz Hallgatói Ösztöndíjprogram keretén belül kutatási és nyári szakmaigyakorlat-mobilitásokra pályázhattok.
👩‍💻🧑‍ Alapképzős, mesteris és doktorandusz hallgatók jelentkezését várjuk.
A pályázás feltétele a kutatási terv elkészítése és a befogadói nyilatkozat megszerzése és feltöltése. A befogadó intézménnyel, amely csak akkreditált felsőoktatási intézmény lehet nektek kell felvenni a kapcsolatot.
🗒 Jelentkezni első körben 2021. április 15-ig lehet.
🌐 A jelentkezés és a dokumentumok feltöltésnek linkje: https://forms.gle/up1sYzo3KsL7jheq7
ℹ️ Kérdések és bővebb információk az alábbi email címen: ildiko.homa@ubbcluj.ro

Olvass tovább

ELŐZETES ÖSZTÖNDÍJ JAVASLATOK (2020-2021-es tanév, 2. félév)

ÉRDEM- és TANULMÁNYI ÖSZTÖNDÍJ: https://psiedu.ubbcluj.ro/data/uploads/doc/burse/2021/prropuneri-burse-20-21-sem-2.pdf

SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJ JAVASLATOK: https://psiedu.ubbcluj.ro/data/uploads/doc/burse/2021/bursesociale-buget-20-21-sem-2-de-afisat.pdf

Ösztöndíjalap elosztása: https://psiedu.ubbcluj.ro/data/uploads/doc/burse/2021/repartizare-fond-burse.pdf

Fellebbezések iktatása: 2021. március 22- március 24, 12 óráig lehetséges, kizárólag e-mailen: ildiko.simon@ubbcluj.ro, judit.megyesi@ubbcluj.ro

Minden fellebbezési kérvényre válasz kell érkezzen. Ellenkező esetben kérem vegyék fel a kapcsolatot a titkársággal.

Az ösztöndíjra jogosult hallgatók végleges névsorát 2021. március 30-án  hírdetjük.

Olvass tovább

ERASMUS ösztöndíjak a 2021–2022-es egyetemi tanévre

Az ERASMUS hallgatói mobilitási és hallgatói szakmai gyakorlati ösztöndíjakkal kapcsolatos bővebb információk: http://www.cs.ubbcluj.ro/erasmus https://psiedu.ubbcluj.ro/06-erasmus-studenti-licenta A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok: jelentkezési adatlap (online letölthető: FIŞA CANDIDATULUI – ubbcluj.ro); saját felelősségű nyilatkozat (letölthető

Olvass tovább

SZOCIÁLIS ÖSZTÖNDÍJAT IGÉNYLŐK FIGYELMÉBE!!!

Az Öszöndíjbizottság 1460-as számú határozatának értelmében, az elektronikus formában feltöltött szociális iratcsomag kötelező része kell legyen az alábbi nyilatkozat: https://psiedu.ubbcluj.ro/data/uploads/doc/anunturi/2021/declaratie-bursa_documente-electronic.pdf.

Mindazok a hallgatók, akik már feltöltötték a szociális ösztöndíjcsomagot elektronikus formában, kötelező módon el kell küldjék az alábbi, kitöltött és alaírt nyilatkozatot, a következő e-mail címekre:
ildiko.simon@ubbcluj.ro
judit.megyesi@ubbcluj.ro.
Határidő: 2021. március 11.

Mindazok a hallgatók akik 2021. március 9. – 12. között töltik fel a szociális ösztöndíjcsomagot elektronikus formában, kötelező módon csatolniuk kell a nyilatkozatot.

Olvass tovább

Érdem – és tanulmányi ösztöndíjak

A teljesítmény- és érdemösztöndíjak igénylése esetén az alapképzés I., II. és III., valamint a magiszteri képzés I. és II. évfolyamainak hallgatói a kitöltött kérvényt: https://psiedu.ubbcluj.ro/data/uploads/doc/burse/cerere-bursa.pdf 2021. február 22. és 2021. március 12. között tölthetik fel a https://burse.inscrieri.ubbcluj.ro oldalra (2021. február 22-től elérhető felület).

Olvass tovább