Beiratkozási díj 200 RON
Adatfeldolgozási díj 50 RON
A Felvételi-, illetve a Kezelési költség díját a székhelyen kell kifizetni (Sindicatelor utca 7 szám) Összesen: 250 RON

 

A Pszichológia és Neveléstudományok Kar által indított szakokon, a törvényes előírásoknak megfelelően, a beiratkozás költségtérítéses. A jelentkezőnek a Felvételi Iroda és a jelentkezők közötti információcsere biztosítása érdekében iratkezelési díjat kell fizetnie. A jelentkező nem mentesül abeiratkozási és az iratkezelési díj kifizetése alól, nincs lehetősége a díj összegének csökkentésére, a díj vissza nem igényelhető.
A Babeş-Bolyai Tudományegyetem, az Központi Egyetemi Könyvtár, valamint a Botanikus Kert alkalmazottai és gyermekei, illetve a tanügyben munkakönyvvel dolgozók vagy a tanügyből nyugdíjazottak gyermekei mentesülnek a beiratkozási díj kifizetése alól (egyetlen esetben, amennyiben több szakra felvételizik). A jelentkezőnek a beiratkozási díj elengedését kérvényeznie kell a Felvételi Bizottságnál, csatolva az  igazoló okiratokat.
Az árvák, az állami vagy nevelőszülői gondozásban levők mentesülnek a beiratkozási és az iratkezelési díj  költség kifizetése alól.

A felvételi központban: Sindicatelor utca 7 szám , a beiratkozási és adatfeldolgozási díjat valamint a tandíjat a pénztárosnál lehet fizetni. A tandíjakat egy összegben vagy 4 egyenlő részletben lehet befizetni a hely elfoglalásakor. Az éves tandíj egy összegben való befizetése esetén, 10%-os kedvezményben részesülhetnek a költségtérítéses helyre felvételt nyert hallgatók.

A költségtérítéses helyek tandíja:

Pszichológiai tanácsadás és beavatkozás:
  • 3.400 RON/év vagy 3.060 RON – teljes tandíjösszeg befizetése esetén (10%-os kedvezmény)