API Önkénteslánc

A kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetem Alkalmazott Pszichológia Intézetének tanárai önkéntes programot hoztak létre, ahol a diákokkal közösen segíteni kívánják a nagyrészt otthon ülő és tanuló felnőtteket és gyerekeket.


 

Iránytű

Az API Önkénteslánc Iránytű csoportjának fő célja megkeresni azokat a pszichológusokat, gyógypedagógusokat és más szakembereket, akik önkéntes alapon segítenek a koronavírus okozta pszichológiai problémák leküzdésében, a kialakult helyzethez való alkalmazkodásban.
A segítségre vágyók önkénteseinken keresztül megtalálhatják a megfelelő szakembereket és ezáltal, reményeink szerint a legideálisabb kapcsolattartási lehetőséget is.
Célunk, továbbá, olyan oldalak megkeresése és közzététele, melyek szintén hasznosak lehetnek ebben a kritikus időszakban kialakult problémákkal való megküzdésben a „koronavíruson innen és túl”.

Online foglalkozások határtalanul

A kolozsvári Alkalmazott Pszichológia Intézet önkéntes programja az otthon töltött idő kellemesebbé tételére, minden korosztály számára.

Ejtőernyő

U

Az oldalon az oktatáshoz, tanuláshoz, fejlesztéshez, játékhoz alkalmas ingyenesen letölthető és elérhető alkalmazások és elektronikus könyvek, munkafüzetek és feladatlapok találhatóak minden korosztály számára.

Célunk, hogy az ingyenesen hozzáférhető anyagokat kategorizáljuk korcsoportok szerint, és ezzel könnyebb elérhetőséget biztosítsunk a szülőknek, szakembereknek és a tanulóknak egyaránt.

Miért EJTŐERNYŐ?

Az EJTŐERNYŐ mint eszköz a biztonságos földetérést segíti, így ez a blog is egy segédeszköz lehet abban, hogy biztonságosan landoljunk ebben a hirtelen kialakult helyzetben.