Euro 200 számítógép-vásárlási program – 2020

2020. április 17-ig lehet igényelni a tanügyminisztérium által indított Euro200-as program keretén belül  a 200 euró értékű számítógép-vásárlási értékjegyeket. A támogatást azok a 26 évnél nem idősebb hallgatók igényelhetik, akiknek családjában az egy főre eső havi bruttó jövedelem nem haladja meg a 250 lejt.

 

A szükséges okiratok listája:

 • típuskérvény (1. melléklet);
 • a pályázó személyazonossági igazolványa (eredeti és fénymásolat);
 • születési anyakönyvi kivonat és/vagy a családtagok személyazonossági igazolványa (eredeti és fénymásolat);
 • testvérek tanulói jogviszonyának/ hallgatói jogviszonyának igazolása;
 • a családtagok állandó bruttó jövedelméről szóló igazolások, az igénylés benyújtását megelőző hónapra (eredeti);
 • saját felelősségű nyilatkozat arról, hogy az egy főre eső havi bruttó jövedelem nem haladja meg a törvény által előírt összeget (250 lej), és a család rendelkezik a számítógép megvásárlásához szükséges árkülönbözettel (leadáskor kell aláírni);
 • a kar részéről kiállított igazolás, amelyből kiderül, hogy az igénylés leadását megelőző egyetemi tanévben a hallgató legalább 45 kreditpontot teljesített (az I. éves hallgatók kivételével), továbbá egy hallgatói jogviszony-igazolás (az I. éves hallgatók esetében). Az igazolás igényt április 15, 12 óráig kell közölni a titkársággal: titkarsag.pszichologia@ubbcluj.ro;
 • a család ingó és ingatlan javaira vonatkozó nyilatkozat (egyetemi szintű egységes típusnyomtatvány).

 

Megjegyzés: A Babeş–Bolyai Tudományegyetem fenntartja magának a jogot, hogy saját felelősségű nyilatkozatot kérjen a pályázóktól arra vonatkozóan, hogy családtagjaik nem dolgoznak külföldön (leadáskor kell aláírni).

 

Kérjük a jelentkezőket, hogy a beszkennelt dokumentumokat a következő e-mail címre küldjék el: roxana.pavel@ubbcluj.ro. Hiányos dossziékat nem fogadnak el.

 

Határidő:  2020. április 17, 12 óra.  

 

Amint a jelenlegi helyzet stabilizálódik, az elküdött iratok eredeti példányát le kell majd adni a BBTE Rektori hivatalában.

A program szabályzata és naptára megtekinthető az EURO200 honlapján.

 

Mellékletek:

 1. Típuskérvény
 2. Saját felelősségű nyilatkozat modell
 3. 1294/2004-es határozat
 4. 297/2018-as határozat
 5. 209/2004-es törvény