A beiratkozás lépései

 

1. lépés Nyomtatványok kitöltése

a. Nyomtatvány: letölteni, kétoldalasan kinyomtatni, nyomtatott nagybetűkkel kitölteni és aláírni minden lapot
lásd Nyomtatvány alapképzés, lásd Nyomtatvány mesteri
b. Űrlap: elektronikusan kitölteni, majd letölteni, kinyomtatni és aláírni
lásd Űrlap
Az elektronikus kitöltést ez a videó segítheti:

Annak, akik az előiratkozást elmulasztotta, a felvételi központban (Sindicatelor utca, 7-es szám) Wi-fi  és számítógép hozzáférése lesz.

 

 

2. lépés A beiratkozási- és az adatfeldolgozási díj befizetése

A beiratkozási díj befizethető személyes iratkozáskor a felvételi központban  vagy online iratkozáskor bankkártyával. A beiratkozási díj 200 lej, az adatfeldolgozási díj 50 lej, amit minden választott szakra külön ki kell fizetni.

 

 

3. lépés Beiratkozás

a. A felvételi központban (az első két lépés teljesítése után). Az iratkozás  végén a felvételiző beiratkozási számot kap.
b. Online: A 2019/2020-as tanévben a felvételizők online is beiratkozhatnak a kiválasztott képzés(ek)re.
Az online iratkozás lépéseiben az alábbi videó segíthet. 

Figyelem! 
Azok a jelentkezők, akik nem Romániában érettségiztek, mindenek előtt a Nemzetközi Kapcsolatok osztálytól kell visszajelzést kapjanak a honosított oklevél meglétéről. Ezt követik az online iratkozásnak a videóban is bemutatott lépései.

 

A sikeres online beiratkozás esetén a jelentkező nem kell személyesen megjelenjen a beiratkozás időszakában (2019 július 16-20), csak a felvételi napján: alapképzés 2019 július 22.
Az online beiratkozás feltételezi a beiratkozáshoz szükséges dokumentumok (érettségi oklevél, születési anyakönyvi kivonat, személyigazolvány, beiratkozási díj elengedését igazoló dokumentum, illetve kérvény) feltöltését is.
A sikeres online iratkozást követően a jelentkező emailen megkapja az ún. beiratkozási számot. A beiratkozást igazoló számot kérjük tartsák észben a felvételi teljes ideje alatt, mivel ennek segítségével fogják tudni majd az felvételi eredményüket megnézni.

 

Gólyafüzet