GyarAPItó online előadássorozat – január 17.

Kedves Érdeklődők!

——

A GyarAPItó online előadássorozat következő meghívottja Bagdi Bella, aki Mindfulness gyakorlatok a mindennapi élethez címmel tart előadást 2022. január 17-én, kedden 18:00 – 20:00 óra között. Bagdi Bella, mindfulness tanár (MBSR, MBSP, MBA) előadásában bevezet bennünket a Mindfulness gyakorlatok világába.

A szerzőről:

„Transzgenerációs örökségként továbbvittem a női ág pánikbetegségeit és halálszorongásait, és sokáig nem volt eszközöm a velük való megküzdéshez. A mindfulness gyakorlatok segítettek a mentális egészségem visszaszerzésében és a belső biztonságérzetemhez való újrakapcsolódásában. Saját magamon tapasztaltam meg, mit képes adni a tudatos jelenlét-alapú technikák és beavatkozások, ezét lettem elkötelezett mindfulness tanár, hogy támogatni tudjam azokat, akik hozzám hasonlóan keresik az utat, hogyan találhatnának vissza önmagukhoz.

Jelenleg végzős pszichológia mesteris hallgató vagyok itt a Babeș-Bolyai Egyetemen, mellette a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnökeként a Boldogságóra Program és az Erősségközpontú Oktatási Program nevű óvodai és iskolai jóllét programok fejlesztésén dolgozom. A zeneterápia, mint eszköz, évek óta az egyik legnagyobb örömforrásom.”

Ahogyan a testmozgás is segít testünk ápolásában, a mindfulness egy olyan készség, amely egészségesen tartja az elménket. A tudatosság segít nekünk a legjobb teljesítményt nyújtani, és jobban átvészelni az élet elkerülhetetlen nehézségeit, kihívásait és kisebb-nagyobb hullámvölgyeit. De a mindfulness segít az élet örömeit is teljesebben megélni.


Kipróbálnád? Ismerj meg 10 olyan mindfulness gyakorlatot, amit a mindennapi életben tudsz alkalmazni. A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Kérjük, hogy CSAK abban az esetben jelentkezzen, ha bekapcsolt kamerával és kikapcsolt mikrofonnal tud résztvenni az előadás teljes ideje alatt. Köszönjük a megértést!

Az előadást követően bátran kérdezzenek az előadótól!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődő API diákot az online előadásra!

Regisztrálni az alábbi linken:

https://forms.gle/mEJegbxyyjcMUDE78