Kedves Érdeklődők!

A GyarAPItó online előadássorozat következő meghívottja Lőrincz Máté, aki a Pszichedelikus reneszánsz címmel tart előadást 2023. február 7-én, kedden 18:00 – 20:00 óra között.

Lőrincz Máté a nevem, végzettségemet tekintve pszichológus vagyok. Alapképzésemet a kolozsvári Babeș-Bolyai Tudományegyetemen, klinikai mesterképzésem pedig az Eötvös Lóránd Tudományegyetemen szereztem. Jelenleg a pécsi felnőtt klinikai és mentálhigiéniai szakpszichológus képzés rezidenseként dolgozom a PTE KK Pszichiátriai és Pszichoterápiás Klinikán. Integratív hipnoterápiás módszert tanulok, ami igen közel áll hozzám a módosult tudatállapotok iránti sokéves érdeklődésem miatt. Néhány éve volt szerencsém eltölteni gyakornokként három hónapot a perui Takiwasi drogrehabilitációs központban, ahol modern pszichológiai módszereket ötvöznek a helyi tradicionális kultúra pszichedelikus szertartásaival. Előadásomban a pszichedelikus módosult tudatállapotok fenomenológiáját, a szerek kultúrtörténeti vonatkozásait és a kurrens kutatásokat, valamint ezek pszichoterápiában való hasznosíthatóságát igyekszem röviden körbejárni.

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött.

Kérjük, hogy CSAK abban az esetben jelentkezzen, ha bekapcsolt kamerával és kikapcsolt mikrofonnal tud részt venni az előadás teljes ideje alatt.

Köszönjük a megértést!

Az előadást követően bátran kérdezzenek az előadótól! Szeretettel várunk minden kedves érdeklődő API diákot az online előadásra!