Kedves Érdeklődők!

A GyarAPItó online előadássorozat következő meghívottja Benkő Ilona (HR Manager, Codespring) lesz, aki Az élethosszig tartó tanulás és a tanuló szervezetek címmel tartelőadást 2023. február 28-án, kedden 18:00 – 20:00 óra között.

Rövid leírás a témáról:

Gyakran hallani, hogy a következő évek olyan méretű változásokat fognak hozni, amelyek lehetetlenné teszik megjósolni, azt, hogy 10 év múlva, hogyan fog kinézni a munkaerőpiac, milyen új szakmák fognak megjelenni, és a mai iskolás gyermek mi lesz, amikor nagy lesz. Az viszont előrevetíthető, hogy a tanulás készsége egyre értékesebbé fog válni, nem csak a diákok életében, hanem a dolgozók mindennapjaiban is. Hogyan válunk tanuló felnőtté, mit tanul egy szervezet és milyen készségekkel várjuk a jövőt? Erről fogunk beszélni!

Rövid leírás az előadóról

2008-ban fejeztem be egyetemi tanulmányaimat a BBTE Pszichológia szakán, majd ugyanitt végeztem el a mesterit is. A 15 éves HR-es szakmai tapasztalatomat helyi és multinacionális cégeknél szereztem, jelenleg pedig a kolozsvári Codespring szoftverfejlesztő cég humánerőforrás menedzsereként dolgozom.

Az élethosszig tartó tanulás és a kreatív gondolkodás hűséges híve és gyakorlója vagyok, ezért a tanulás és felnőttoktatás iránti érdeklődésemet, tréningekben, workshopokban és coaching által kamatoztatom, úgy cégen belül, mind a civil szférában.

A részvétel ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött. Kérjük, hogy CSAK abban az esetben jelentkezzen, ha bekapcsolt kamerával és kikapcsolt mikrofonnal tud részt venni az előadás teljes ideje alatt. Köszönjük a megértést!

Az előadást követően bátran kérdezzenek az előadótól!

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődő API diákot az online előadásra!

Regisztráció