Mesterképzés – Helyfoglalás előtti eredmények

Pszichológiai tanácsadás és beavatkozás
link


Az elnyert hely megerősítése

Azok a felvételizők, akik a bejutási listán szerepelnek, 2021. szeptember 10. – 12. között, legkésőbb szeptember 12.-én 13.00 óráig foglalhatják el online az elnyert helyet, majd az újraelosztást követően 2021. szeptember 13. – 14. között, legkésőbb szeptember 14.-én 13.00 óráig. Azok a hallgatók, akik nem foglalják el az elnyert helyet a jelzett periódusban elveszítik az elnyert helyüket. A megürült helyekre automatikusan felkerülnek a rangsorban a helyüket megerősített felvételizők.

AZ ELNYERT HELY MEGERŐSÍTÉSE A KÖVETKEZŐKÉPPEN TÖRTÉNIK:

A felvételi online felületére fel kell tölteni a kitöltött és aláírt beiskolázási szerződést és a nyilatkozatot egy pdf dokumentumba. A beiskolázási szerződés és a nyilatkozat kitöltése, valamint ezeknek az aláírása kizárólag elektronikus formátumban történik, a nyomtatványnak külön erre a célra szolgáló mezői vannak.

Amennyiben költségtérítéses helyet foglal el, a hely visszaigazolásához a felvételi online felületén kell kifizetni a tandíj első részletét (a tandíj  egy összegben való befizetése esetében, 10%-os kedvezményben részesülnek).

Újraelosztás kérvényezése

A várólistán szereplő hallgatók online (a felvételi programban) kérvényezhetik a helyek újraelosztását (a Redistribuire parancsot kell kiválasztani) 2021. szeptember 10. – 12. között, legkésőbb szeptember 12.-én 13.00 óráig, ahhoz hogy a megüresedett helyekre bekerülhessenek . Amennyiben ezt nem teszik meg, elveszítik ezt a bekerülés lehetőségét.

Ha az újraelosztás után (miután ön elfoglalta a tandíjas helyet) egy tandíjmentes helyet kap, el kell foglalnia a tandíjmentes helyet is és egy új beiskolázáasi szerződést és nyilatkozatot kell feltölteni a platformra.


románmagyar
ADMISbejutott
ÎN AȘTEPTAREvárakozási listán
RESPINSvisszautasított
BUGETingyenes
TAXĂfizetéses
Cu frecvențănappali tagozat
ID-FRtávoktatás