Lector universitar Dr. Ráduly Zörgő Éva

Raduly-Zorgo Eva

Email: eva.zorgo@ubbcluj.ro

prealabil prin email

Am absolvit Facultatea de Psihologie la Universitatea Babeș-Bolyai. Tot aici am obținut diploma de doctorat. Timp de mai mult de 20 de ani predau la studenții de la specializarea Psihologie, Psihopedagogie Specială și Sport din Universitatea Babeș-Bolyai. Predau următoarele discipline: Logopedie, Metodologia predării psihologiei, Psihologia educației, Psihologia sportului.

Sunt logoped la Liceul Teoretic „Báthory István”, totodată loc practicant pentru studenții mei. Timp de mulți ani am lucrat ca psiholog școlar și am predat psihologie în mai multe școli din Cluj. Am fost coordonatorul științific al lucrărilor științifice de la specializarea psihologie și psihopedagogie specială. În calitate de trainer, predau cursuri de formare profesională pentru educatori și profesori.

Sunt membru fondator al asociației PsihoProEdu.

Domeniul meu de cercetare este psihologia educației, în special comunicarea, fenomenele de învățare și tulburările de învățare de la grădiniță până la maturitate.

Sunt membru al Asociației Psihologilor din România și sunt psiholog educațional practicant și supervizor.

În 2015 am primit Gradul De Cavaler Al Semnului Onorific pentru munca mea depusă pentru a ajuta integrarea copiilor cu nevoi educaționale speciale și pentru sprijinul acordat profesorilor maghiari din Transilvania.