Taxa de gestionare a datelor/ specializări 50 RON
Taxă de admitere/ specializări 150 RON
Taxa pentru taxele de admitere și / sau de administrare trebuie plătită la sediul central (strada Sindicatelor 7) Total: 200 RON

 

În programele de studii inițiate de Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, în conformitate cu cerințele legale, înscrierea se taxează. Angajaţii şi copiii angajaților UBB, ai Bibliotecii Centrale Universitare, Grădinii Botanice, restaurantelor şi cafeteriilor Universităţii, precum şi copiii personalului didactic şi didactic auxiliar în activitate sau pensionari din instituţiile de învăţământ universitar şi preuniversitar sunt scutiţi de plata taxei de înscriere numai pentru o singură specializare. Solicitantul trebuie să solicite Comitetului de Recrutare pentru anularea taxei de înscriere, împreună cu documentele justificative trimise de Inspectorat.

Vezi regulamentul aici

 

Taxe de școlarizare pentru locurile cu taxă:

Specializarea Psihologie:
  • 2.800 RON/an
Specializarea Psihopedagogie Specială:
  • 2.600 RON/an

 

În centrul de admitere: strada Sindicatelor 7, taxa de înscriere și taxa de școlarizare pot fi plătite la casierie. Pentru plata integrală a taxei de şcolarizare în momentul confirmării se acordă o reducere de 10%. 

Taxe școlarizare, in anul 2017-2018