Alapképzés eredmények!

Pszichológia:

https://psiedu.ubbcluj.ro/data/uploads/doc/admitere/rezultate-licenta/2020/admisi/2020-psihologie-lm.pdf

Gyógypedagógia:

https://psiedu.ubbcluj.ro/data/uploads/doc/admitere/rezultate-licenta/2020/admisi/2020-psihopedahogie-lm.pdf

  Pszichológia Gyógypedagógia
Nappali támogatott Pszichológia – Nappali Támogatott Gyógypedagógia – Nappali Támogatott
Nappali fizetéses Pszichológia – Nappali Fizetéses Gyógypedagógia – Nappali Fizetéses
Távoktatás Pszichológia – Távoktatás
Várakozási lista Pszichológia – Várakozási lista
Jelentkezők a szociális védelmi rendszerből Pszichológia – szociális védelmi rendszerből Gyógypedagógia – szociális védelmi rendszerből
Roma helyek Pszichológia – Roma helyek

Mindazok a felvételizők akik a bejutottak listán szerepelnek, 2020. július 18. – 20., 13 óráig foglalhatják el online az elnyert helyet. Azok a hallgatók akik nem foglalják el az elnyert helyet a jelzett periódusban elveszítik ezt. Azon hallgatók helyére, akik nem foglalták el az  elnyert helyet, automatikusan felkerülnek a rangsorban a mögöttük levő és helyüket megerősített jelentkezők.

AZ ELNYERT HELY MEGERŐSÍTÉSE A KÖVETKEZŐKÉPPEN TÖRTÉNIK:

  • A felvételi online felületén (4. pont: elnyert hely megerősítése) fel kell tölteni a kinyomtatott, kitöltött és aláírt beiskolázási szerződést (pdf vagy jpg formátumban)
  • A tandíj első részletének befizetése amennyiben költségtérítéses helyet foglal el (a tandíj  egy összegben való befizetése esetében, 10%-os kedvezményben részesülnek)

ÚJRAELOSZTÁS KÉRVÉNYEZÉSE

A várólistán szereplő hallgatók online (a felvételi programban) kérvényezhetik a helyek újraelosztását 2020. július 18. – 20., 13 óra között, ahhoz hogy felkerülhessenek a felvételi listában. Amennyiben ezt nem teszik meg, elveszítik a lehetőséget, hogy felvételt nyerhessenek.