Visszaigazolási segítség

Az elnyert hely megerősítésének folyamatát a következő dokumentumban tekinthetik meg:

Az elnyert hely elfoglalása lépésről lépésre

Mindazok a felvételizők akik a bejutottak listán szerepelnek, 2020. július 18. – 20., 13 óráig foglalhatják el online az elnyert helyet. Azok a hallgatók akik nem foglalják el az elnyert helyet a jelzett periódusban elveszítik ezt. Azon hallgatók helyére, akik nem foglalták el az  elnyert helyet, automatikusan felkerülnek a rangsorban a mögöttük levő és helyüket megerősített jelentkezők.

AZ ELNYERT HELY MEGERŐSÍTÉSE A KÖVETKEZŐKÉPPEN TÖRTÉNIK:

  • A felvételi online felületén (4. pont: elnyert hely megerősítése) fel kell tölteni a kinyomtatott, kitöltött és aláírt beiskolázási szerződést (pdf vagy jpg formátumban)
  • A tandíj első részletének befizetése amennyiben költségtérítéses helyet foglal el (a tandíj  egy összegben való befizetése esetében, 10%-os kedvezményben részesülnek)

ÚJRAELOSZTÁS KÉRVÉNYEZÉSE

A várólistán szereplő hallgatók online (a felvételi programban) kérvényezhetik a helyek újraelosztását 2020. július 18. – 20., 13 óra között, ahhoz hogy felkerülhessenek a felvételi listában. Amennyiben ezt nem teszik meg, elveszítik a lehetőséget, hogy felvételt nyerhessenek.