Felvételi

Lépések:

        I. lépés: Nyomtatványok kitöltése

 1. Nyomtatvány:  letölteni, kétoldalasan kinyomtatni, nyomtatott nagybetűkkel kitölteni és aláírni minden lapot
 2. Űrlap: elektronikusan kitölteni, majd letölteni, kinyomtatni és aláírni Az elektronikus kitöltést ez a videó segítheti.

  Abban az esetben, ha a nyomtatványok kitöltését előzetesen elmulasztotta,  a felvételi központban (Sindicatelor, 7-es szám), wi-fi és számítógép elérhetőségük lesz.

  II. lépés: Beiratkozási- és adatfeldolgozási díjA beiratkozási díj befizetése a felvételi központban személyes iratkozáskor vagy bankkártyával az online iratkozáskor: 200 lej, az adatfeldolgozási díj: 50 lej, amit minden szakra ki kell fizetni amire jelentkezik az iratkozó  

  III. lépés: Beiratkozás A) A Felvételi Központban:  az első két lépés teljesítése után; az iratkozás végén a  felvételiző beiratkozási számot kap

  B) Online: A 2019/2020-as tanévben a felvételizők online is beiratkozhatnak a kiválasztott képzésekre. Az online iratkozás lépései:

  1. Azokat a jelentkezőket, akik Romániában érettségiztek ez videó segítheti az online beiratkozást.
  2. Azok a jelentkezők, akik nem Romániában érettségiztek, mindenek előtt a Nemzetközi kapcsolatok osztálytól kell visszajelzést kapjanak a honosított oklevél meglétéről. Ezt követően ez a videó segítheti az online beiratkozástA sikeres  online beiratkozás esetén nem szükséges  személyesen megjelenni a beiratkozás időszakában (2019 július 16-20), csak a felvételi napján: alapképzés: 2019 július 22.

   Az online beiratkozás feltételezi a beiratkozáshoz szükséges dokumentumok (érettségi oklevél, születési anyakönyvi kivonat, személyigazolvány, beiratkozási díj elengedését igazoló dokumentum, illetve kérvény) feltöltését is.

   A beiratkozás akkor tekinthető véglegesnek, ha a Felvételi Központ e-mailen jelzi a beiratkozási számot. Az első és második lépések elvégzése a harmadik lépés kihagyásával, a felvételi beiratkozást érvényteleníti. A beiratkozási számot meg kell tartani, mivel a felvételi írásbeli vizsgajegy illetve a bejutási sorrend is ezzel a számmal lesz megtekinthető.