Archives

Email: tunde.poka@ubbcluj.ro

Am absolvit psihologia în anul 2015 la Facultatea de Psihologie și Științele Educației la Universității Babeș – Bolyai, iar în 2017 am absolvit masterul de Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie.

Din anul 2019 sunt psihoterapeută cognitiv-comportamentală cu liberă practică în supervizare.

Mi-am început studiile doctorale în 2020 și, în același timp, mi-am început și activitățile la Departamentul de Psihologie Aplicată.

Domeniile mele de interes sunt: psihologia pozitivă (în special recunoștința și autocompasiunea), psihologia exercițiilor fizice (dar și efectuarea acestuia 😊), și diverse abordări terapeutice (cognitiv-comportamentale: CT, REBT, DBT, ACT, CFT, dar și alte orientări, ca psihoterapia existențială reprezentat de autorul, psihoterapeutul meu favorit: Irvin Yalom).Email: bernadette.galfi@ubbcluj.ro

prealabil prin email

În anul 2018 mi-am încheiat primul program de studii universitare de licență la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației, în domeniul Psihologiei, apoi am parcurs și programul de master în Consultanță și intervenție psihologică. Concomitent cu programul de masterat, am urmat și programul de studii universitare de licență în domeniul Psihopedagogiei speciale. În anul 2020 am fost admis la Şcoala Doctorală Psihodiagnostic Şi Intervenţii Psihologice Validate Ştiinţific, unde în teza mea de doctorat studiez în detaliu relația dintre tulburare de binge eating și obezitate dintr-o perspectivă cognitivă.

Având în vedere că temele, studiile mele de cercetare sunt din domeniul psihologiei sănătății și psihologiei clinice, în anul 2021 m-am înscris și în programul de master Psihologia sănătății publice și clinice. În afară de temele menționate, sunt interesată și de subiectele interdisciplinare între psihologie și psihopedagogie specială. Din anul 2020 fac parte din Colegiul Psihologilor din România, fiind încă supervizată în calitate de psiholog clinician.

 


 

 


Licență – Psihologie zi

Semestrul I.


Semestrul II.


Licență – Psihologie ID


Semestrul II.


Licență – Psihopedagogie specială

Semestrul I.


Masterat – Consultantă și intervenție psihologică

Semestrul I.


Semestrul II.

Licență – Psihologie

Semestrul I.


Semestrul II.


Licență – Psihopedagogie specială

Semestrul I.


Semestrul II.


Masterat – Consultantă și intervenție psihologică

Semestrul I.


Semestrul II.BEIRATKOZÁSI NYOMTATVÁNYOK

  1. Nyomtatvány: letölteni, kétoldalasan kinyomtatni, nyomtatott nagybetűkkel kitölteni és aláírni
  2. Űrlap: elektronikusan kitölteni, letölteni, kinyomtatni és aláírni minden lap alján 

Az elektronikus kitöltésben ez a videó nyújt segítséget.

 


Proiectul Centrul de Învățare – Student Learning Hub (StudHub UBB) a fost implementat în cadrul universității începând din decembrie 2017 în special pentru studenții aflați în situație de risc de abandon. Oferă oportunitatea studenților nivel licență anul I să participe gratuit la activități care să îi ajute să promoveze în anul al II-lea.

Pagina web a Centrului de Învățare: studhub.centre.ubbcluj.ro

Așadar activitățile organizate în cadrul proiectului sunt:

  • Workshop-uri tematice: pentru stabilirea de obiective educaționale; managementul timpului; public speaking; strategii de luare de notițe; strategii de scriere academică;
  • Ateliere de coaching și dezvoltare personală: strategii motivaționale și emoții constructive; managementul emoțiilor în sesiune;
  • Alte evenimente: excursii; seri de film tematice; jocuri de societate (boardgame); club interdisciplinar; cross-age tutoring.

 

https://www.facebook.com/studhubbbu/videos/615608872155180/

 

Prin proiect au fost modernizate și două spații aferente Centrului de Învățare care se găsesc la Decanatul Facultății de Biologie și Geologie str. Republicii 44, demisol, (dotate cu laptop-uri/calculatoare/acces internet/resurse educaționale) care vor putea fi folosite atât pentru studiul individual/lucru în echipă cât și pentru activități recreative/sociale, imediat după dotarea acestora cu mobilierul necesar.

La sfârșitul proiectului participanții vor primi o diplomă.

! Pentru încriere studenții pot completa formularul on -line: https://goo.gl/forms/GWlYint2PAu9lIJ82.
Nu există termen de înscriere, studenții se pot înscrie pe tot parcursul anului universitar.

Informații suplimentare: Număr locuri Fără taxă Cu taxă
Consultanță și intervenție psihologică 5